Aanmelden

Wil zoon- of dochterlief -nu of binnen een aantal jaar- lid worden? Vul dan onderstaand registratieformulier in. Binnen de 10 dagen wordt u normaal via mail gecontacteerd. Indien u geen reactie krijgt kan u een mail sturen naar eb.me1505937712nrobg1505937712nituo1505937712cs@dl1505937712egdil1505937712 1505937712.

Wie vult dit in:

Jouw naam

Jouw e-mail

Wie ben je zelf (oud leiding, ...)

Het toekomstig lid:

Voornaam

JongenMeisje
Geboortedatum

GSM (eventueel)

E-mail (eventueel)

Adres (hoofdverblijfplaats):

Vaste telefoon

Eventueel 2de adres:

Vaste telefoon

Ouders:

GSM papa

GSM mama

E-mail papa

E-mail mama

Extra:

Wachtlijst

Om de veiligheid van en het toezicht op uw kind te waarborgen evenals een kwalitatieve werking te verzekeren werkt Scouting Bornem met een maximum aantal van 30 leden per geboortejaar. Indien er toch meer jongens en meisjes lid willen worden komen zij op een wachtlijst terecht. We kunnen alvast meedelen dat we bij kapoenen en welpen te maken hebben met een wachtlijst waardoor nieuwe leden hier niet direct bij kunnen aansluiten.

Op regelmatige tijdstippen doorheen het jaar wordt bekeken wie gestopt is om de takken aan te vullen met personen van de wachtlijsten. Indien uw kind op een wachtlijst staat wordt u jaarlijks gecontacteerd met een stand van zaken. Er gelden geen voorrangsregels.

Info over het lidgeld

Elk jaar ontvangen bestaande en nieuwe leden een brief met alle nodige informatie voor betaling van het lidgeld. Het bedrag wordt jaarlijks aangepast (ge├»ndexeerd). Het rekeningnummer voor betaling van het lidgeld is elk jaar hetzelfde: BE78 0353 7576 3186. Vergeet bij je overschrijving niet te vermelden ‘LIDGELD *NAAM LID* *TAK*’.