Stam & Oud-leiding

Beste oud-leider, beste oud-leidster,
logo stam
Wij zijn een handvol scoutskes die besloten het actieve leiding geven bij Scouting Bornem vaarwel te zeggen. Niettegenstaande deze beslissing hebben wij allemaal nog veel zin in scouting, en zin om er samen op uit te trekken. Zo zijn wij op het idee gekomen om een stam op te richten. De stam is een kern zijn van Oud-Scouting-Bornem-leiding die 1 keer per maand samenkomt om scoutsacitviteiten te organiseren voor iedereen die ooit leiding was bij of iets te maken had met Scouting Bornem of voor de leiding van Scouting Bornem. Deze activiteiten worden in het begin van elk nieuw scoutsjaar vastgelegd. Onze activiteiten voor oud-leiding en oud-scouts vind je hier.
Met de stam willen we de oud-leiding nieuw leven in blazen.

Je kan op 2 manieren op de hoogte blijven van onze activiteiten:

– Via ’t Bladje – De nieuwsbrief van de stam die en paar keer per jaar wordt verstuurd
– Via onze Facebookpagina – Oud-leiding Scouting Bornem

Dan rest ons nog 1 ding te zeggen:
Een stevige Linker!
De Stam

VVDS – Vrienden van de scouts

De Vrienden Van De Scouts, kortweg VVDS, is een groep van mensen waaronder enkele ouders van oud-scouts, ouders van de huidige leiding en leden.
De bedoeling van deze groep is om bij bepaalde aktiviteiten mee een handje te helpen. Ze zijn bereid om op de kerstboomverbranding of het lentefeest een taak op zich te nemen. Ze zien het wel zitten om eens mee te helpen bij herstellingen aan het lokaal, …
Natuurlijk zijn wij steeds op zoek naar extra mensen die wel iets meer willen doen. Hiervoor kan je terecht bij de leiding of je kan een mailtje sturen naar de groepsleiding < eb.me1487680692nrobg1487680692nituo1487680692cs@se1487680692ipeor1487680692g1487680692 > !

Alvast nen dikke merci voor de vele hulp van de huidige Vrienden Van De Scouts !