!!BELANGRIJK!!

Als u een fout maakt in het formulier en daarna een tweede versie indient, vergeet dit dan zeker niet te vermelden bij de opmerkingen. Zo weten wij welke de juiste versie is.

Wil u helpen bij onze carpool en heeft u meerdere kinderen die lid zijn van onze scoutsgroep? Vermeld de carpool dan slechts bij één van deze kinderen. Vergeet zeker niet om uw eigen kinderen mee te rekenen bij het bepalen van het aantal extra plaatsen! Stel u heeft 5 plaatsen in de auto en 2 kinderen, dan kan u nog 2 andere kinderen meenemen.

Als U vragen of andere opmerkingen heeft kan u ons contacteren op groepsweekend@scoutingbornem.be

De kostprijs van het weekend bedraagt 25 euro. Dit bedrag stort u op BE78 0353 7576 3186, met vermelding: naam lid + tak lid + groepsweekend 2019′. We stellen een deadline in voor inschrijving en betaling, zijnde 24 februari 2019.