Kampen

Kampinfo voor Kapoenen, Welpen & Kabouters en Poema’s:

De Kapoenen, Welpen & Kabouters en Poema’s gaan dit jaar op kamp spelen en ravotten van woensdag 13 juli tot en met woensdag 20 juli 2022. We hopen het kamp af te sluiten met een gezellige bar op het kampterrein. In het kampboekje kan je meer informatie vinden.

Kampinfo voor Jong-givers en Givers:

De Jong-Givers en Givers koken hun eigen potje op een groot kampterrein te midden van de bossen in onze prachtige Ardennen. De mama’s & papa’s zullen hun zoon en/of dochter moeten missen vanaf donderdag 21 juli tot en met zondag 31 juli 2022. Dan zullen zij moe, licht ruikend naar een kampvuur, maar wel heel voldaan, terug verschijnen op de scouts. Wil je meer informatie?

Kampinfo voor Jins:

De Jins zullen hopelijk opnieuw naar het buitenland op kamp gaan. Hoe, waar, wat, met wie, hoeveel nemen ze mee en wie wordt de BV die hen zal vergezellen, zijn nog openstaande vragen. Alle info wordt meegedeeld door hun leiding. Wat we we al kunnen zeggen is dat ze dit avontuur in de tweede helft van juli zullen beleven.

Wist je dat? Formulieren Mutualiteit

Bijna elke mutualiteit heeft een aantal terugbetalingsformules met betrekking tot het lidgeld voor deelname aan kampen of lidmaatschap bij jeugdverenigingen. Deze formules zijn terug te vinden in een aantal documenten op de website van jullie eigen mutualiteit. Je kan deze papieren afdrukken, zelfs grotendeels volledig zelf invullen en dan op een zondag voor of na de vergadering meenemen & afgeven aan iemand van de leiding. Na 2 minuten wachten kan je de formulieren dan terug ontvangen; voor ons is het namelijk voldoende om de documenten te voorzien van een stempel van de scoutsgroep en wat contactgegevens van iemand van de groepsleiding.
De andere gegevens kunnen in principe allemaal door jullie zelf worden ingevuld. Dit omdat er door sommige mutualiteiten onderscheid wordt gemaakt tussen een weekendje, kampen, lidmaatschap & daar dan ook telkens een ander papier voor nodig is of dat document op een andere manier dient ingevuld te worden…
Indien er iets niet duidelijk is of er zijn nog wat vragen, wees zo vrij om ons te contacteren via mail.