Kampen

Kampinfo voor Kapoenen, Welpen & Kabouters en Poema’s:

Belangrijke info :
De Kapoenen, Welpen & Kabouters en Poema’s gaan dit jaar naar [volgt later] . Zij gaan van zaterdag 13 juli tot en met zaterdag 20 juli 2019 op kamp.

adres:
Scouting Bornem
Tak, Voornaam  Achternaam
[volgt later]

Kampinfo voor Jong-givers en Givers:

Belangrijke info :
De Jong-Giver- en Giverleiding koken hun eigen potje op een groot kampterrein temidden van de bossen in onze mooie Dardennen. De mama’s & papa’s zullen hun lieve kinders moeten missen vanaf zondag 21 juli tot en met woensdag 31 juli 2019. Dan zullen zij moe, licht ruikend naar een kampvuur, maar wel heel voldaan, terug verschijnen op de scouts

adres:
Scouting Bornem
Tak, Voornaam Achternaam
[volgt later]

Kampinfo voor Jins:

Belangrijke info :
De Jins trekken midden juli ergens naartoe. Hoe, waar, wat, met wie, hoeveel nemen ze mee en wie wordt de BV die hen zal vergezellen, zijn nog openstaande vragen .

Wist je dat? Formulieren Mutualiteit

Bijna elke mutualiteit heeft een aantal terugbetalingsformules met betrekking tot het lidgeld voor deelname aan kampen of lidmaatschap bij jeugdverenigingen. Deze formules zijn terug te vinden in een aantal documenten op de website van jullie eigen mutualiteit. Je kan deze papieren afdrukken, zelfs grotendeels volledig zelf invullen en dan op een zondag voor of na de vergadering meenemen & afgeven aan iemand van de leiding. Na 2 minuten wachten kan je de formulieren dan terug ontvangen; voor ons is het namelijk voldoende om de documenten te voorzien van een stempel van de scoutsgroep en wat contactgegevens van iemand van de groepsleiding.
De andere gegevens kunnen in principe allemaal door jullie zelf worden ingevuld. Dit omdat er door sommige mutualiteiten onderscheid wordt gemaakt tussen een weekendje, kampen, lidmaatschap & daar dan ook telkens een ander papier voor nodig is of dat document op een andere manier dient ingevuld te worden…
Indien er iets niet duidelijk is of er zijn nog wat vragen, wees zo vrij om ons te contacteren via mail.