Lid worden

Aanmelden

Wil zoon- of dochterlief -nu of volgend jaar- lid worden? Vul dan onderstaand registratieformulier in. Binnen de 10 dagen wordt u normaal via mail gecontacteerd. Indien u geen reactie krijgt kan u een mail sturen naar lidgeld@scoutingbornem.be.

Uw dochter- of zoonlief inschrijven kan vanaf het jaar waarin ze 5 worden.

  Wie vult dit in:

  Jouw naam

  Jouw e-mail

  Wie ben je zelf (oud leiding, ...)

  Het toekomstig lid:

  Naam

  Voornaam

  JongenMeisjeAndere
  Geboortedatum

  GSM (eventueel)

  E-mail (eventueel)

  Adres (hoofdverblijfplaats):

  Adres

  Gemeente

  Vaste telefoon

  Eventueel 2de adres:

  Adres

  Gemeente

  Vaste telefoon

  Omschrijving

  Ouders:

  GSM papa

  GSM mama

  E-mail papa

  E-mail mama

  Extra:

  Opmerkingen

  Wachtlijst

  Om de veiligheid van en het toezicht op uw kind te waarborgen evenals een kwalitatieve werking te verzekeren werkt Scouting Bornem met een maximum aantal van 30 leden per geboortejaar. Indien er toch meer jongens en meisjes lid willen worden komen zij op een wachtlijst terecht. Everyone could gamble online inside quick hit slots online. We kunnen alvast meedelen dat we bij kapoenen en welpen te maken hebben met een wachtlijst waardoor nieuwe leden hier niet direct bij kunnen aansluiten.

  Op regelmatige tijdstippen doorheen het jaar wordt bekeken wie gestopt is om de takken aan te vullen met personen van de wachtlijsten. Indien uw kind op een wachtlijst staat wordt u jaarlijks gecontacteerd met een stand van zaken. Er gelden geen voorrangsregels.

  Info over het lidgeld

  Elk jaar ontvangen bestaande en nieuwe leden een brief met alle nodige informatie voor betaling van het lidgeld. Het bedrag wordt jaarlijks aangepast (ge├»ndexeerd). Het rekeningnummer voor betaling van het lidgeld is elk jaar hetzelfde: BE78 0353 7576 3186. Vergeet bij je overschrijving niet te vermelden ‘LIDGELD *NAAM LID* *TAK*’.