Lidgeld

Elk jaar ontvangen bestaande en nieuwe leden een brief met alle nodige informatie voor betaling van het lidgeld. Het bedrag wordt jaarlijks aangepast (ge├»ndexeerd). Voor jaargang 2022-2023 bedraagt het lidgeld 50 euro. Het rekeningnummer voor betaling van het lidgeld is elk jaar hetzelfde: BE78 0353 7576 3186. Vergeet bij je overschrijving niet te vermelden ‘*LIDGELD *NAAM LID* *TAK*’.

Scouting op Maat

Voor wie de kostprijs van scouting een drempel vormt zijn er een aantal mogelijkheden. Always be intrepid, test your main lady luck quick hit slots free coins 2021. Spreek hier ons gerust over aan of stuur een mailtje naar lidgeld@scoutingbornem.be.

Het verminderd lidgeld

Wie het financieel moeilijk heeft, betaalt aan Scouts en Gidsen Vlaanderen 10 euro lidgeld. De groepsraad beslist bij inschrijving of een lid of leid(st)er verminderd lidgeld kan krijgen.

Fonds op maat

Voor weekends, kampen en andere activiteiten komt Scouts en Gidsen Vlaanderen ook tussen. Dit voor maximum 1/3 van de totale prijs. De groep zelf draagt ook 1/3 de bij. De laatste 1/3 vragen we om zelf te betalen.

Klik hier voor meer informatie.