Stam & oudleiding

logo stamBeste oud-leider, beste oud-leidster,

Het nieuwe concept van de stam werd het resultaat van een recente hevige brainstorm.
We willen het vanaf nu veel meer vrijblijvend houden om zo veel mogelijk generaties te samen te krijgen. GEEN “verplichte” maandelijkse bijeenkomsten, kom wanneer je zin hebt, organiseer iets wanneer je zin hebt…

De enige “vereiste” dat we vragen is dat je nog enig engagement toont tijdens het scoutsjaar, dit kan zijn voor de groep, voor de stam zelf of voor de oud-leiding ploeg… (eens mee gaan fourieren, eens vervangleiding zijn, eens komen tappen op LF, de planploeg ouderwandeling vervoegen, enz. …)

In het begin van het jaar houden we één “officiële” bijeenkomst. Hoewel het handig zou zijn als daar zoveel mogelijk stammers op aanwezig kunnen zijn, is het ook niet erg als je dat liever niet doet of niet kan. Op voorhand zal een lijst worden doorgestuurd van al de activiteiten die we nu met de stam organiseren en kan je reeds aangeven wat je graag wil doen tijdens het jaar. Op deze bijeenkomst willen we dan alles even concretiseren.

Een beknopt verslag van het nieuwe concept vindt u hier.

Lijkt je deze formule wel iets? Super! Vul dan even dit formulier in.

– Kijk ook eens op onze facebookpagina – Oud-leiding Scouting Bornem

Dan rest ons nog 1 ding te zeggen:
Een stevige Linker!
De Stam

VVDS – Vrienden van de scouts

De Vrienden Van De Scouts, kortweg VVDS, is een groep van mensen waaronder enkele ouders van oud-scouts, ouders van de huidige leiding en leden.
De bedoeling van deze groep is om bij bepaalde aktiviteiten mee een handje te helpen. Ze zijn bereid om op de kerstboomverbranding of het lentefeest een taak op zich te nemen. Ze zien het wel zitten om eens mee te helpen bij herstellingen aan het lokaal, …
Natuurlijk zijn wij steeds op zoek naar extra mensen die wel iets meer willen doen. Hiervoor kan je terecht bij de leiding of je kan een mailtje sturen naar de groepsleiding < groepies@scoutingbornem.be > !

Alvast nen dikke merci voor de vele hulp van de huidige Vrienden Van De Scouts !